Lasă un comentariu

AS Roma-Bologna 2-3. Tradati de aparare

AS Roma a suferit prima infrangere in acest sezon, scor 2-3, in fata celor de la Bologna, golurile fiind inscrise de Florenzi si Lamela pentru Roma, respectiv Gilardino cu o dubla si Diamanti.

Cu o coregrafie minunata facuta de tifosi giallorossilor, Zeman a trimis urmatorul 11: Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Floreanzi, Tachtsidis, Pjanic; Totti, Lamela, Destro.

Debutul de meci incepe cum nu se poate mai bine pentru echipa noastra care deschide scorul prin Florenzi dupa ce in prealabil sutul trimis de Totti lovise bara. Imediat dupa acest gol, Roma se dezlantuie incercand sa dea si golul doi, dar in fata atacantilor nostri se afla Agliardi care se afla intr-o forma de zile mari. Totusi golul doi pica la capatul primului sfert de ora cand sutul pe jos trimis de Lamela din coltul careului se opreste in poarta, iar peluza giallorossa se gandea la un scor fluviu. Din acest moment pe teren se afla doar o singura echipa, Roma, care rateaza cu nemiluita ocazile avute. Scor la pauza 2-0.

Tradati de aparare

Mitanul secund incepe cu sutul lui Gilardino retinut de Stekelenburg in doi timpi. In minutul 53, Roma putea face 3 la 0, dar capul trimis de Totti este scos in extremis de Agliardi de pe linia portii. La capatul unei ore de joc, Roma avea un linistitor 2-0. Simtind ca mijlocul cedeaza, Zeman introduce sange proaspat, Lamela si Pjanic lasandu-le locul lui Nico Lopez si Marquinho. Din acest moment jocul ia o intorsatura neasteptata pentru fanii giallorossilor, Genoa egaland intr-un singur minut prin Gilardino(72) cap din mijlocul careului de 16 metri si Diamanti(73) sut in stanga lui Stekelenburg dupa o greseala in lant a fundasilor nostri. Imediat dupa aceste goluri Roma, riposteaza prin Florenzi cap prins de Agliardi si Tachtsidis sut in bratele aceluiasi Agliardi. La ultima faza a meciului, Bologna, da lovitura prin acelasi Gilardino care profita de neintelegerea dintre Stekelenburg si Burdisso. Scor final 2-3 si Zeman sufera prima infrangere in noul mandat.

Observatiile meciului

AS Roma-Bologna 2-3 (Destro 6, Lamela 16/Gilardino 72, 90, Diamanti 73)

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris (75′ Marquinhos), Burdisso, Castan, Balzaretti; Florenzi, Tachtsidis, Pjanic (69′ Marquinho); Lamela (69′ Nico Lopez), Destro, Totti.

Rezerve:  Goicoechea, Svedkauskas, Romagnoli, Taddei, Lucca, Tallo.

Antrenor: Zdenek Zeman

BOLOGNA (4-3-2-1): Agliardi; Motta, Antonsson, Cherubin, Morleo; Taider, Perez (46′ Pazienza), Guarente (46′ Pulzetti); Diamanti, Kone; Gilardino.

Rezerve: Curci, Lombardi, Abero, Carvalho, Garics, Sorensen, Acquafresca, Gabbiadini, Gimenez, Pasquato.

Antrenor:Stefano Pioli

FORZZA ROMA

SEMPRE GIALLOROSSO

ROMA SIAMO NOI

Lasă un comentariu